Vorm een team en doe mee!

Weet jij jouw vrienden, teamgenoten, buren, collega's of familie te enthousiasmeren om mee te doen met dit gezellige volleybaltoernooi? Het toernooi vindt plaats in mei bij sporthal Mheenpark en bestaat uit 1 avond met poulewedstrijden en 1 finale avond. Het betreft een gemengd toernooi voor zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar. De samenstelling van de teams mogen dus alleen vrouwen, alleen mannen of gemengd zijn. Een team bestaat uit ten minste 8 en maximaal 10 deelnemers. Er wordt zoveel mogelijk op niveau ingedeeld.

Poulewedstrijden

De poulewedstrijden worden gespeeld op donderdag 17 en 24 mei. Als team speel je één van deze avonden. De wedstrijden vinden plaats tussen 19.00 en 23.00 uur. Sporthal Mheenpark is geopend vanaf 18.00 uur.

Finalewedstrijden

De finalewedstrijden worden gespeeld op donderdag 31 mei. En niet zomaar, nee in Blacklight! Met speciale fluoriscerende volleyballen, net en tape voor belijning. En natuurlijk bijpassende muziek. Tijdens deze avond maak je niet alleen kans op een beker als winnend team maar ook een prijs voor het best geklede team. Een avond om niet te missen!

Deelname

De kosten voor deelname aan dit toernooi is per team een bedrag van € 80,-. Dit is inclusief gebruik van de faciliteiten van sporthal Mheenpark en een consumptiebon per speelavond per deelnemer voor een kop koffie of thee.

Aanmelden

Vul eenvoudig en snel onderstaand deelnameformulier in en betaal gemakkelijk via iDeal.


26 februari - 1 maart '18

Vakantie Instuif

YES! Vakantie! Weet jij al wat je gaat doen in de vakantie? Kom lekker spelen en sporten samen met je vrienden bij jou in de buurt!
27 februari '18 Inschrijving tot 25 februari Groepen: Teams van 6 tot 8 spelers (11 t/m 14 jaar)

Dodgeball Toernooi

Sportstimulering organiseert in samenwerking met Bounz Apeldoorn in de voorjaarsvakantie een Dodgeball Toernooi voor de jeugd van 11 t/m 14 jaar. Dodgeball is een soort trefbal en één van de snelst groeiende sporten van Nederland.