Vorm een team en doe mee!

Weet jij jouw vrienden, teamgenoten, buren, collega's of familie te enthousiasmeren om mee te doen met dit gezellige volleybaltoernooi? Het toernooi vindt plaats in mei bij sporthal Mheenpark en bestaat uit 1 avond met poulewedstrijden (zonder blacklight) en 1 finale avond (blacklight). Het betreft een gemengd toernooi voor zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar. De samenstelling van de teams mogen dus alleen vrouwen, alleen mannen of gemengd zijn. Een team bestaat uit ten minste 8 en maximaal 10 deelnemers. Er wordt zoveel mogelijk op niveau ingedeeld.

Poulewedstrijden

De poulewedstrijden worden gespeeld op donderdagavond 16 mei 2019. De wedstrijden vinden plaats tussen 19.00 en 23.00 uur. Sporthal Mheenpark is geopend vanaf 18.00 uur.

Finalewedstrijden

De finalewedstrijden worden gespeeld op donderdag 23 mei 2019. En niet zomaar, nee in Blacklight! Met speciale fluoriscerende volleyballen, net en tape voor belijning. En natuurlijk bijpassende muziek. Tijdens deze avond maak je niet alleen kans op een beker als winnend team maar ook een prijs voor het best geklede team. Een avond om niet te missen!

Deelname

De kosten voor deelname aan dit toernooi is per team een bedrag van € 80,-. Dit is inclusief gebruik van de faciliteiten van sporthal Mheenpark en een consumptiebon per speelavond per deelnemer voor een sportdrank.

Aanmelden

Inschrijven kan eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen.


29 januari '19 Inschrijving gesloten Groepen: 5 en 6

Schoolstijldansen

Schoolstijldansen is van eind januari t/m juni 2019. Inschrijving gesloten aangezien het maximum aantal deelnemers is bereikt!
1 februari '19 Inschrijving tot 24 januari Groepen: 6, 7 en 8

Sportkleding en schone sportschoenen

Tafeltennis

Tafeltennis bij Sport van de maand! Gegeven door TTV de Veluwe. • Vrijdag 1, 8, 15 en 22 februari 2019