Bootcamproutes in Apeldoorn

In en om Apeldoorn vind je vijf nieuwe bootcamproutes! Elke route bestaat uit 10 paaltjes waar een QR-code op staat. De QR code scan je met je telefoon en dan komen de instructies van de oefening tevoorschijn. Na de 10 paaltjes heb je een volledige workout gedaan.

Om de oefeningen uit te voeren heb je geen ervaring met bootcamp nodig. Alle oefeningen worden je stap voor stap op de filmpjes uitgelegd. Je kunt dus zo beginnen!

Bootcamproute Zwitsalterrein


In de prachtige industriële omgeving van het zwitsalterrein bevind zich de eerste route. De start is naast de beachvolleybalvelden van Soap. De route neemt je mee over het zwitsalterrein waar je verschillende oefeningen moet doen, van mountain-climbers tot burpee’s!

Bootcamproute Zuiderpark


Op groene gras van het Zuiderpark is de tweede route. De start bevindt zich naast buurthuis Maasstraat t.h.v. de trimoefeningen. Uiteraard kun je ook op een andere plek starten, het gaat erom dat je alle 10 de paaltjes hebt gedaan. De route loopt rond, dus geniet van het mooie park. Ook hier vind je de meest uiteenlopende oefeningen van een bootcampworkout!

Er komen nog 3 routes bij… Wanneer die klaar zijn, komt dat uiteraard op deze pagina te staan.

Heel veel plezier met de bootcampworkout!