Life Goals

 

Evenementennaam: Life Goals Apeldoorn festival 2021
Programma op vrijdag 27 augustus

Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Aanvang: 09:30 uur
Locatie: A.V.V. Columbia, Winkeweijertlaan 80 te Apeldoorn

Tijdens deze sportieve festival zijn er verschillende sport- en beweegactiviteiten zoals wandelen, hardlopen en kickboksen. Tussen de middag zal er voor een gezonde lunch worden gezorgd. Dieetwensen? Geef het even door via info@lifegoalsapeldoorn.nl

- Kickboksen draagt bij aan een gezond atletisch lichaam maar is ook ideaal om het zelfvertrouwen, reactievermogen en doorzettingsvermogen te ontwikkelen. 

- Wandelen is goed voor het hart en de bloedvaten. Iedere dag 30 minuten wandelen verlaagd het cholesterolgehalte in je bloed en bevorderd je uithoudingsvermogen!

- Hardlopen helpt om conditie op te bouwen, draagt bij aan versterking van het lichaam en is heerlijk om je hoofd leeg te maken. 

Bovenstaande side events worden gegeven onder professionele begeleiding. 

Enthousiast geworden voor de side events? GEEF JE OP!

Voor, tijdens en na het voetbaltoernooi ontmoeten we elkaar, hebben we plezier, zijn we sportief en is iedereen gelijk. Hiermee haken we met dit voetbaltoernooi aan op de kernwaarden van Life Goals Nederland en de samenwerkingspartners uit Apeldoorn.

Aan het Life Goals Apeldoorn voetbaltoernooi kunnen maximaal 20 teams meedoen afkomstig uit verschillende gemeenten die ook zijn aangehaakt bij Life Goals Nederland. Aan de andere sport- en beweegactiviteiten is geen maximum aantal verbonden. Aanmelden is wel verplicht en kan via onderstaand aanmeldformulier.

Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Bas ten Have (bereikbaar tot 9 augustus): btenhave@accres.nl en/of 06-13463147
Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Jesper Holdijk (bereikbaar vanaf 9 augustus): jholdijk@accres.nl en/of 06-12919892

Welkom in Apeldoorn!

 

 

 

AANMELDFORMULIER