Accres/Ares Multi Sportevent!

Beste sportcoördinatoren,

Aan het einde van het schooljaar hebben kinderen uit groep 8 vaak een afsluiting door middel van een musical en/of een schoolkamp. We horen veel geluiden van scholen dat de afsluiting(en) geen doorgang kunnen vinden i.v.m. het Corona virus. Tevens wordt aan ons de vraag gesteld of wij wat voor de groep(en) 8 kunnen betekenen in het kader van een jaarafsluiting.

We hebben met ons team bij elkaar gezeten en zijn tot een leuk en gratis aanbod voor jullie gekomen! In de laatste schoolweek voor de zomervakantie organiseren wij in samenwerking met Hockeyvereniging Ares een Multi-sportdag in Apeldoorn-Zuid. Tijdens deze sportdag worden er diverse sportactiviteiten aangeboden op de velden van ARES. De volgende sporten worden gespeeld: Basketbal, Volleybal, Hockey, Atletiek, Voetbal en Handbal.

Kortom, we organiseren een Multi Sportevent!

De scholen die zich hiervoor aanmelden spelen in teams alle verschillende soorten sporten tegen elkaar. Doordat er zoveel sporten zijn is het voor iedereen toegankelijk en kan iedereen uitblinken in een sport die hij of zij leuk vindt!

Praktische informatie

Dag                 : Maandag 13 Juli
Tijd                  : 9.30 – 13.00 uur
Locatie            : Hockey Vereniging ARES
Adres              : Malkenschoten 43, 7333 NM Apeldoorn

Mogelijkheid voor een gratis en gezonde lunch (zie aanmeld formulier).

Inhoudelijke Informatie

Teams van 8 spelers waarvan minimaal 2 meiden.
Op aanmeldformulier aangeven hoeveel teams er prestatief en recreatief deelnemen.
Iedere sport speel je tegen een tegenstander 20 minuten.
Het Multi Sportevent is gratis, echter het afmelden 2 weken voorafgaand is kosteloos. Meld u zich daarna nog af, dan wordt er € 100,- in rekening gebracht.

Aanmelden voor deze sportdag kan via onze website en de uiterste inschrijfdatum is zondag 8 juli. Het Multi Sportevent vereist een deelname van tenminste 5 basisscholen. Als er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Harry Rutgers (hrutgers@accres.nl) of met Rico de Boer (rdeboer@accres.nl).

Wij zien graag uw reactie tegemoet! Meld je snel aan, want VOL = VOL!

Met vriendelijke groet,

Harry en Rico
Buurtsportcoaches Accres