Roy Bongers

Roy Bongers

E-mail: rbongers@accres.nl
Telefoon: 06-20316872

Even voorstellen:
Mijn naam is Roy en ben sinds de oprichting van Accres Apeldoorn werkzaam als beweegcoach (voorheen sportbuurtwerker). Sinds juni 2012 ben ik afgestudeerd docent weerbaarheid bij Movisie te Utrecht. Om de trainingen weerbaarheid naar een hoger plan te brengen heb ik een aantal cursussen gevolgd, waaronder Rots en Water, methode B en training verbale en mentale agressiehantering.

Ik wil de inwoners uit Apeldoorn activeren om een gezonde (beweeg) leefstijl aan te nemen. Ik organiseer en biedt sportactiviteiten aan en zoek de samenwerking met sportverenigingen. Daarnaast stimuleer ik graag iedereen van jong tot oud tot meer bewegen.

Docent weerbaarheid: Met de weerbaarheidstrainingen wil ik bereiken dat de deelnemers meer zelfvertrouwen krijgen en dat ze beter leren omgaan met lastige situaties in het dagelijkse leven. Pesterijen, intimidatie en agressie zijn de laatste jaren op straat en op school geen uitzondering meer. Daarom is het belangrijk om weerbaarheidstrainingen bij jeugd, jongeren en volwassenen in te zetten als middel tegen negatieve invloeden van buitenaf.  De training is gebaseerd op fysieke, verbale, mentale en sociale aspecten. Door de training ontdek je wat je sterke punten zijn en hoe je deze beter leert benutten. Er wordt verder aandacht besteed aan je houding en uitstraling omdat die voor een groot deel bepalend zijn voor hoe je overkomt op anderen en hoe zij dus op jou reageren.

Terug naar overzicht