Simone Mouw

Simone Mouw

E-mail: smouw@accres.nl
Telefoon: 055-5270530 

Even voorstellen:
Mijn naam is Simone Mouw en ik werk sinds 2000 bij Accres, afdeling Sportstimulering; eerst als vrijwilliger (ik heb in 1999 een auto ongeluk gehad waarbij ik een whiplash heb opgelopen en ging in 2000 als vrijwilliger aan de slag om te kijken hoeveel ik weer aan kon en om weer heerlijk onder de mensen te zijn) en nu ben ik gelukkig alweer jaren in vaste dienst. Ik ben medewerker Sportstimulering waarbij ik me bezig houdt met Sport van Maand en alles wat daarbij komt kijken, ik maak deel uit van de commissie Schoolsport en ik verricht diverse administratieve taken voor de afdeling.

Ik vind het heel erg belangrijk om mensen, jong en oud, met of zonder een beperking, aan het bewegen te krijgen en te houden. Zelf heb ik fibromyalgie (reuma in de spieren en het bindweefsel) waardoor ik als geen ander weet hoe belangrijk bewegen is, in combinatie met een gezond leef- en eetpatroon.

Door bewegen en sporten voor iedereen op een passende manier aan te bieden, hoop ik dat iedereen met plezier kan deelnemen aan de sport- en beweegactiviteiten. Er gebeuren zoveel mooie dingen wanneer je aan het bewegen bent: mensen kunnen zich uitleven, zich ontspannen en hun hoofd leeg maken. Bewegen en sporten helpt ook om sociale verschillen te overbruggen.

Terug naar overzicht