Jan Denekamp

Jan Denekamp

E-mail: jdenekamp@accres.nl
Telefoon: 06-30212017

Even voorstellen:
Ik ben Jan Denekamp, ik ben 55 jaar oud en heb de CIOS opleiding gedaan. Zelf heb ik altijd gevoetbald en nu doe ik aan tennis, atb en wielrennen op recreatief niveau.

Als beweegcoach bij Accres werk ik in Apeldoorn West, dit is de wijk Orden, Berg en Bos, Sprengenpark en een deel van het centrum. Bij Sportstimulering organiseer ik de Koningsspelen, scholentour, sport- en spelinstuiven in de vakanties, wekelijkse instuif in orden voor de jeugd daar. Andere activiteiten waar ik bij betrokken ben, zijn Sport van de maand, Nationale sportweek, begeleiden van stagiaires en verder alle binnenkomende verzoeken voor sport.

Zelf geef ik nog verschillende clinics op basisscholen zoals basketbal, freerunning, tennis, mountainbike, survival, kanovaren en nog veel meer sporten.

Uiteraard is sport belangrijk voor je gezondheid en is het onze taak om mensen, jong en oud, in beweging te krijgen. Ook een belangrijk onderdeel is dat we kinderen kennis laten maken met verschillende sporten om ze zo te stimuleren om bijvoorbeeld een geschikte sport(club) te vinden.

Terug naar overzicht