Laura Nijkamp

Laura Nijkamp

E-mail: lnijkamp@accres.nl
Telefoon: 06-10951585

Even voorstellen:

Mijn naam is Laura Nijkamp en ik ben 38 jaar jong. Ik werk binnen de afdeling Sportstimulering als beweegcoach. Mijn passie ligt in de wereld van sport. Ik heb vroeger op hoog niveau getennist, maar ik hou van sporten in het algemeen: tennis, handbal, basketbal, dansen. Alle sporten hebben hun eigen uitdaging en charme. Ik ben afgestudeerd aan de ALO en ik heb een Master in training methodes.

Binnen de afdeling Sportstimulering geef ik gymlessen in het basisonderwijs (groep 1 t/m 8) en enthousiasmeer ik in de koude maanden de kinderen van Brede School Dok Zuid om te sporten tijdens de Brede School Sportinstuif. Daarnaast organiseer ik samen met mijn collega Harry Rutgers de Sportinstuiven in het Zuiderpark in de voorjaars- en herfstvakantie en ben ik “part of the team” bij de grote sportevenementen die Sportstimulering organiseert.

Waarom ik sporten zo belangrijk vind? Mens Sana in corpore sano ( Een gezonde geest in een gezond lichaam). Door sporten help je je lichaam en geest gezond te blijven. Denk aan: sportiviteit/respect, uithoudingsvermogen, spierontwikkeling, geestverruimend, ziektepreventie, concentratievermogen, zelfdiscipline, algemene ontwikkeling enz.)

Terug naar overzicht