Linda Welker

Linda Welker

E-mail: lwelker@accres.nl
Telefoon: 06-30610518

Mijn naam is Linda Welker, en ik ben sinds 2008 werkzaam bij Accres als beweegcoach. Ik heb de opleiding sociaal pedagogisch werk gedaan en ben opgeleid tot leraar lichamelijke opvoeding op de Calo in Zwolle. In 2008 ben ik als beweegcoach aan de slag gegaan bij de afdeling Sportstimulering. Sinds juni 2012 ben ik afgestudeerd als weerbaarheidstrainer bij Movisie te Utrecht. Daarnaast volg ik regelmatig studiedagen en cursussen om mij verder te verdiepen of om alles weer even op te frissen.

Twee dagen in de week verzorg ik de lessen bewegingsonderwijs op Obs Het Woudhuis. Daar geef ik les aan alle groepen, van de kleuters tot en met groep 8. De meeste klassen zie ik twee keer per week. Ik houd ervan om met andere mensen te sparren over het vak bewegingsonderwijs. Mijn gymzaal is regelmatig een opleidingsplaats of ervaringsplaats voor studenten en andere vakcollega’s.

Samen met Bas ten Have verzorgen wij bij Accres de weerbaarheidstrainingen. We geven ieder jaar open cursussen, waarvoor iedereen zich kan inschrijven. Deze cursussen zijn voor jeugd van 9 tot en met 12 jaar en voor volwassen vanaf 21 jaar. Daarnaast verzorgen we regelmatig lessen op scholen of andere instellingen. Wil je iets met weerbaarheid, dan kan je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Daarnaast besteed ik een aantal uren aan losse projecten, zoals het organiseren van kleine sportevenementen, vakantie instuiven, het geven van de lessen beweegdiploma aan kleuters en het ondersteunen van collega’s. Al met al lekker sportief bezig.

Terug naar overzicht