Hoe werkt het?

Als je kind met een activiteit van Sport van de maand mee wil doen, maak je eerst als ouder een account aan op deze website. Je kunt vervolgens je kind(eren) aanmelden voor activiteiten van Sport van de maand via dit account. volg onderstaande stappen om een account aan te maken en vervolgens kan je je kind(eren) aanmelden bij een activiteit van Sport van de maand.

Account aanmaken

Stap 1: maak een account aan door te registreren
Stap 2: vul alle gegevens in en klik op registreren
Stap 3: log in met de inloggegevens

Aanmelden voor een activiteit

Stap 1: zorg dat je ingelogd bent (op www.sportvandemaand.nl klik aan de rechterkant van de pagina op "direct inloggen")
Stap 2: zoek een activiteit van Sport van de maand uit en klik op aanmelden (staat de beschikbaarheid op vol? Dan zijn er helaas geen plekken meer voor deze activiteit)
Stap 3: indien je meerdere kinderen hebt aangemeld kies je het kind die de activiteit wil gaan doen
Stap 4: bij (alleen) de eerste activiteit van Sport van de maand betaal je € 3,00 per kind (per jaar). De rest van de activiteiten in dat jaar zijn kosteloos. Bij de eerste aanmelding van Sport van de maand word je altijd doorverwezen naar het betalingsscherm. Volg hier de stappen
Stap 5: na aanmelding ontvang je per mail een bevestiging

€3,00 inschrijfkosten

Om deel te nemen aan de sporten van "Sport van de Maand" wordt er jaarlijks een bijdrage van €3,00 per kind gevraagd. Bij de eerste keer aanmelden word je verzocht om een betaling voor je kind(eren) die je hebt opgegeven te voldoen. Voeg je later in het jaar alsnog een kind extra toe, dan betaal je ook voor dit kind €3,00. Je kind sport dus het hele schooljaar voor €3,00 bij zoveel activiteiten van Sport van de maand als hij/zij graag wil.