100% FIFA Field Games in de zomervakantie

Speel FIFA real life op het veld!

Doe jij niets liever dan voetballen én FIFA spelen? Kom dan op woensdag 26 augustus naar de leukste voetbaldag van Apeldoorn! Een volledig verzorgde voetbaldag voor jongens en meiden van 7 t/m 14 jaar (er wordt ingedeeld op verschillende leeftijdsgroepen/vriendjes/kwaliteit). Tijdens de voetbaldag speel je een aantal PlayStation FIFA Skill Games in 'real life' op het veld. Uiteraard combineren we dit weer met andere voetbalvormen en partijspelen.

Locaties

De dag vindt op 2 locaties plaats. De Field Games vinden plaats op het hoofdveld van CSV Apeldoorn en de beachvelden bij Orderbos. Waan je een echte prof en laat je rondrijden terwijl je een quiz speelt in de echte Go Ahead Eagles spelersbus! Dit is ook een onderdeel van de 100% FIFA Field games dag.

Show je skills!

Heb jij ook altijd discussies met je vriendjes over wie nou echt de FIFA koning is? Kom dan naar de 100% FIFA Field Games! Je kunt samen met je vriendjes meedoen, maar je ontmoet ook vele andere kinderen. Behalve dat het een super leuke dag is, leer je ook nog eens extra voetbal skills onder begeleiding van gediplomeerde trainers.

Prijs

€25,- incl. 1x lunch en een gezond tussendoortje.

Informatie

  • Locatie: CSV Apeldoorn, 100% Football, Beachvelden Orderbos
  • Datum: 26 augustus 2020
  • Tijd: 09.00 t/m 15.30 uur
  • Organisatie: Sportstimulering
  • Uiterste inschrijfdatum: 19 augustus
100% FIFA Field Games in de zomervakantie

Inschrijven

Aanmelden

Ben je lid van een voetbalclub? Vul dan bijvoorbeeld Colombia JO/11-2