Beachsoccer / footvolley

Op de prachtige beachvelden naast Soap kun op vrijdag 20 augustus een potje beachsoccer of footvolley doen van 19.00 - 21.00 uur zijn de velden geopend om een balletje te trappen.

Een gezellige avond waarbij je op je eigen niveau kunt deelnemen. Muziekje erbij en lekker met je voeten in het zand. Gezelligheid staat voorop!

Na afloop kun je lekker loungen bij de beachbar van Soap.

Je hoeft je van tevoren niet op te geven, maar als je zeker weet dat je komt, zou het ons helpen door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Zo kunnen wij een inschatting maken hoeveel deelnemers we hebben en komen we niet voor verrassingen te staan.

Tot vrijdag 20 augustus!

Wanneer Vrijdag 20 augustus
Locatie Beachveld Zwitsalterrein naast Soap
Tijdstip 19.00 - 21.00 uur
Voor wie 13 - 26 jaar
Inschrijven Inschrijven via onderstaand formulier (niet verplicht)
Kosten Gratis

AANMELDFORMULIER

Beachsoccer is een variant van het gewone voetbal dat op het strand of op los zand wordt gespeeld. Bij beachsoccer/ strandvoetbal worden veel technische trucjes gebruikt. Het zand voegt een andere dimensie toe aan de sport: lenigheid en individuele vaardigheden worden getest. Aangezien een veld van zand allesbehalve makkelijk bespeelbaar is, is de bal het grootste gedeelte van de tijd in de lucht, wat weer zorgt voor omhalen van de spelers en zweefduiken van de keepers!